1 kekszes réteg (bolti vagy házi is lehet)

1 (kb. 23 dkg) adag krémsajt

23 dkg. fehér, olvasztott csokoládé

1 csésze porcukor

3 csészényi tejszínhab

34 dkg málna

Fedjük be 2 evőkanál olvasztott fehér csokoládéval a kekszes alapot. Aprítsunk fel ¼ csésze málnát és szórjuk a tetejére, majd minderre tegyünk újabb 2-3 evőkanál fehér csokit. Egy nagy tálba keverjük el a maradék csokit a krémsajttal, adjuk hozzá a porcukrot és keverjük simára. Óvatosan keverjük hozzá a felvert tejszínhabot, míg krémes nem lesz. Egyengessük el a kekszes réteg tetejét egy spatulával, majd helyezzük a tetejére a megmaradt málnát és csorgassuk rá a fehér csokit. Tálalás előtt tegyük a hűtőbe 1 órára.