Hozzávalók

– 0.5 kg csirkemell, nagyobb szeletekre vágva
– 1 kiskanál fűszerpaprika
– 1 kiskanál őrölt kömény (római)
– 1 kiskanál fokhagymapor
– 1 kiskanál cayenne bors
– 1 kiskanál őrölt koriander
– fél kiskanál só
– fél kiskanál bors
– 400g sűrített paradicsom
– fél sárga kalifornia paprika
– fél zöld kalifornia paprika
– fél piros kalifornia paprika
– fél lilahagyma
– fél lime leve
– sajt a tetejére

Elkészítés
– a csirkemellet vágd nagyobb szeletekre, és tedd jénaiba
– keverd össze a fűszereket
– szeleteld a paprikát csíkokra
– szeleteled kis szeletekre a lilahagymát
– szórd a fűszerkeverék 3/4-ét a húsra
– öntsd rá a paradicsomot
– helyezd rá paprikacsíkokat
– helyezd rá a lilahagymát
– facsard rá fél lime levét
– szórd rá a maradék fűszert
– reszelj rá sajtot
– tedd a sütőbe 180°-ra 30-40 percig

 

Advertisements